Producten

Versteviging

Als distributeur voor de Benelux van Rhenoflex bieden wij u het meest complete en kwalitatief hoogwaardige assortiment thermoplastische stabiliseringsmaterialen. Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod andere verstevigingsmaterialen.

Duracoll lijmen

DuraColl is een uitgekiend assortiment van hoogwaardige lijmen. Bestaande uit contactlijmen, balcolijm, rubber cementlijm, secondelijm, kurkvulling en toebehoren die speciaal zijn afgestemd op de orthopedie en schoentechniek. 

Industriële lijmen

Als distributeur voor Nederland en België van de producten van HB Fuller bieden wij onder andere de bekende lijmproducten als Helmitin, Isatrans, Ultraflex en Thermostrang en de daarbij behorende verdunners en andere producten.

Textiel

Hier vindt u ons uitgebreide aanbod in leder vervangende en andere binnen de orthopedie toepasbare textielproducten, die geschikt zijn voor de afdek en als voering. Waaronder de meer dan 40 kleuren van de 100% ademende microfiber van ons eigen merk Durafit.

Carbon

Onze eigen productlijn Duralite bestaat uit platen en vormgevormde zolen die zijn gemaakt van een thermoplastisch composiet materiaal. Het toenemende percentage carbonvezels in de verschillende producten zorgt voor een hogere stijfheid bij een lager materiaalvolume.

Zoolmaterialen

Hexa4Grip is een nieuwe zoollijn in meerdere stijlen en kleuren die is vervaardigd uit hoogwaardig rubber.

De zoollijn sluit aan bij de hoogste kwaliteitsnormen en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Kurk

Onder de naam Duracork bieden wij u een groeiend assortiment aan producten van het natuurlijke materiaal kurk. In meerdere samenstellingen en voor meerdere toepassingen.

Schuimen

Een breed programma aan schuimen van diverse dikte en samenstellingen voor polstering en padding.

..

EMMA Orthopedie

Voor alle (semi-) orthopedische oplossingen van EMMA Safety Footware kunnen podotherapeuten en orthopeden via deze website afdekmateriaal bestellen voor de productie van gecertificeerde steunzolen.

Toebehoren

Naast een uitgebreid assortiment aan lijmen, thermoplasten, carbon en textielmaterialen, leveren we uiteraard ook de aanverwante artikelen die nodig zijn om deze te kunnen verwerken.