Nieuws

Nieuw: voorgevormde carbon zoolpatronen

15 april 2015

Per heden is de productlijn van Duralite Composites uitgebreid met kant en klare zoolpatronen in de mix kwaliteit. De zoolpatronen zijn bij een temperatuur van circa 180°C – 190°C eenvoudig in de juiste vorm te brengen. De zoolpatronen zijn leverbaar in diverse diktes van 1.5mm tot 3mm en in de maten S, M, L en XL. Te gebruiken voor de schoenmaten 35 tot en met 46.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Duralite.

Nieuwe productlijn:
Carbon en glasvezel platen

4 augustus 2014

Op 1 Augustus hebben wij ons eigen merk Duralite Composites geïntroduceerd. Duralite Composites is een thermoplastisch composiet materiaal. Het hoge weefsel volume zorgt voor een buitengewoon hoge stabiliteit en materiaalstijfheid. Het homogene materiaal is uitstekend te verwerken en is leverbaar in een breed assortiment platen en componenten. Dit maakt de producten uit deze range geschikt voor een breed scala aan toepassingen zoals bijvoorbeeld in de (technische) orthopedie, revalidatie en sport-medische industrie. Op verzoek kunnen platen in ieder gewenst formaat worden geleverd.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Duralite.

Integratie voormalige Forbo producten afgerond

30 augustus 2013

Per 1 September 2013 hebben we de integratie van de voormalige Forbo producten binnen ons eigen H.B. Fuller productportfolio volledig afgerond. Dit betekent dat wij vanaf nu de volgende merken uit voorraad kunnen leveren:

  • Helmitin®
  • Helmipur®
  • Swift®Col
  • Swift®Line
  • Swift®Tak

Lijmen pakket uitgebreid met Forbo producten

20 februari 2013

Al jaren werken we succesvol samen met H.B.Fuller als verdeler van het complete lijmpakket voor de leder verwerkende industrie. Recentelijk heeft H.B. Fuller de chemie tak van Forbo overgenomen, daarmee zijn wij per 1 maart 2013 de nieuwe verdeler van Helmitin producten voor de Benelux geworden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze productportfolio om deze verandering door te voeren.