EMMA orthopedische veiligheidsschoenen

Al 85 jaar maakt Emma Safety Footwear in Nederland veiligheidsschoenen. 90% van de dragers heeft genoeg aan een reguliere veiligheidsschoen, 9% heeft voor een optimaal draagcomfort behoefte aan kleine tot middelmatige aanpassingen en 1% heeft een volledig op maat gemaakte veiligheidsschoen nodig.

Voor de complete range (semi-) orthopedische oplossingen die EMMA in 2016 heeft geïntroduceerd, levert Frecoma het grootste deel van de materialen. Daarnaast kunnen podotherapeuten en orthopeden via het bestelformulier op deze pagina afdekmateriaal bestellen voor de productie van gecertificeerde steunzolen.

Gecertificeerde steunzolen

Als semi-orthopedische aanpassingen geen oplossing bieden is een op maat gemaakte steunzool een prima alternatief. Hiervoor wordt doorverwezen naar een podotherapeut of orthopeed die deze steunzolen opmeet en produceert. In het verleden maakten zij gebruik van hun eigen materialen waardoor bij gebruik in een EMMA veiligheidsschoen deze niet gecertificeerd was.

EMMA geeft nu de podotherapeut en orthopeed de mogelijkheid om gebruik te maken van de EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER om zo, gezamenlijk met een EMMA veiligheidsschoen, een gecertificeerde oplossing aan te kunnen bieden.

Gecertificeerd conform de Europese norm en ISO 20345:2011

EMMA levert aan de podotherapeut en orthopeed HYDRO-TEC® ORTHO COVER MESH afdekmateriaal. Als dit materiaal wordt gebruikt  conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met een EMMA veiligheidsschoen, blijft de schoen zijn certificering behouden en voldoet de schoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen.

.
Vanaf nu

kunt u de EMMA Hydro-Tec® Ortho Covers naast rechtstreeks bij Frecoma tevens bestellen via Podonova.nl, de nieuwe online groothandel voor podotherapie en podologie.

Bestelformulier Hydro-Tec® ortho covers

Vanaf 01-01-2019 gelden onderstaande prijzen exclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u binnen 48 uur een orderbevestiging per e-mail.

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mailadres (verplicht)

Verzendadres (straat, huisnummer, postcode en plaats)

Factuuradres (indien dit anders is dan het verzendadres)

Uw bestelling

Hydro-Tec® ortho cover MESH B2 (mt 35-42) Prijs €8,60
Hydro-Tec® ortho cover MESH B3 (mt 43-46) Prijs €9,00
Hydro-Tec® ortho cover MESH B4 (mt 47-52) Prijs €9,45

Grondzool patronen Athletic Collection (mt 39-47) Prijs €9,75
Grondzool patronen SOVS (mt 39-47) Prijs €9,75
Grondzool patronen Dameslijn (mt 35-42) Prijs €9,75
Grondzool patronen Officelijn (mt 39-48) Prijs €9,75
Grondzool patronen XXD (mt 38-49) Prijs €9,75
Grondzool patronen D / XD (mt 35-49) Prijs €9,75

Eventuele vragen of opmerkingen